St. Joep 19 maart – YOUSTN

Ernesto's_popcantina_YOUSTN_19maart2022_St.Joep
 
Op 19 maart, met St. Joep, komt YOUSTN naar ons podium! YOUSTN klinkt als real vintage rock! En die is in hun overtuiging nog steeds springlevend! 
 
Deze Southern Rockers hebben hun melodieuze eigen composities gefinetuned tot rocksongs die zowel rockliefhebbers als de liefhebbers van vintage bluesrock zullen aanspreken.
 
Kom de nieuwe pareltjes van YOUSTN binnenkort bij ons beluisteren op 19 maart tijdens St. Joep bij Ernesto’s.
 
 
Verder zal DJ Vinyl Messi zijn koffers met vinyl meenemen zodat er de nodige dansjes gemaakt kunnen worden op zijn superlekkere plaatjes.
 
YOUSTN bestaat uit het samenspel van gierende Hammond en Leslies (Dick Franssen; Alquin en Ongenode Gaste), heavy gitaar-riffs (Marcel Notermans; ViaVia en Vandale) op een rocksolid groove door Eddie Claessens (Drums; Vandale, David Readman) Harrold Nabben (Bas; Mylk en Rock Explosion) zorgen voor een vet, strak, melodieus en dynamisch geheel. Het is niet voor niets dat leadzanger Ward Axe (Taxe, Van Gunn) niet lang twijfelde om met zijn enorme bereik de songs van YOUSTN naar nog grotere hoogten te tillen.
 
Don’t waste time and ride along with this new vintage rock phenomenon! NO DUBS! NO FILTER!
 

Event : live music  / DJ

Tijd : Aanvang om 20.30 uur

Genre : vintage rock / bluesrock 

Website :  https://youstn.nl/

Facebook : Event

Entree aan de deur : GRATIS


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.