21 mei | The Gulls ∙ Akoestische set

the_gulls_akoestisch_Ernesto's_Popcantina_Sittard

Op 21 mei spelen The Gulls een akoestisch setje bij ons op het terras!

The Gulls zijn ontstaan in Camden in 2020, in een tijd dat muziekpodia gesloten waren. The Gulls verhuisden naar hun busjes en begonnen aan een ongeplande tour door het VK en Europa. Ze gingen de straat, het strand en de daken op. Tourend met de bus om de kost te verdienen. Zo begon hun rebelse, freewheelende geluid en hun speelse aanwezigheid op het podium.

In 2021 brachten ze hun debuutalbum “Don’t Feed The Gulls” uit en begonnen ze uitverkochte shows op te voeren in onlangs heropende locaties in het VK. Tot op de dag van vandaag houden ze vast aan hun unieke manier van doen, waarbij ze concertzalen en doe-het-zelf-optredens in de buitenlucht combineren om die Gulls-ervaring te maken. Hun reputatie als een van de populairste undergroundbands van het VK blijft groeien.

Nu, in mei 2022, touren ze door Europa en nemen ze een LIVE ALBUM op in Nederland! Maar voordat ze vertrokken, hadden ze nog een speciale tour gepland voor het VK. In april vormden ze een konvooi en zamelden ze geld in voor het goede doel door gratis concerten te geven in het VK. Ze noemden het The Robin Hood Tour.

Dus kom 21 mei naar The Gulls luisteren op ons terras!


Event : live music (akoestisch)

Tijd : 14:00

Genre : rock & roll, folk, alt-rock

Website : De band

Facebook : Het event


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.