2 januari -The Mo’Jones Big Band welcomes 2022

Mo'Jones Big Band Ernesto's
 
The Mo’Jones Big Band welcomes 2022 op 2 januari in Ernesto’s!  Geen betere manier om 2022 te beginnen.
 
The Mo’Jones Big Band is een 20-delige 100% professionele groove-eenheid. In het midden van deze machine staat de bekende zanger en hammondspeler: Mo Jones. 
Deze band vindt zijn invloeden in elke stijl met maar één ding in gedachten: Groove!!!
 
Bigbands werden bijzonder populair in de jaren 30 en 40 van de 20e eeuw tijdens de periode van de swing. Maar ook in de afgelopen jaren van de 21e eeuw zijn ze (met name the Mo’Jones Big Band) razend populair wanneer ze bij Ernesto’s Cantina Mexicana (ons) optreden.
 
2 januari gaan de voetjes van de vloer wanneer Mo Jones en zijn 20-delige bigband los gaan op onder andere saxofoons, trompetten en trombones. De intermezzo wordt verzorgd door dj tonnie’s viniellie. Verwacht de beste pareltjes op het ‘zwarte goud’ aka de vinylplaat. En waar beter om 2022 in te luiden als in Ernesto’s Cantina in Sittard. Noteer de datum alvast.
 
Vanaf 17.00 zijn de deuren open.
 
*Coronatoegangsbewijs verplicht*

Event : live music 

Tijd : 17:00 – 23:59 uur

Genre : bigband / jazz

Website : https://www.facebook.com/mojonesbigband/

Facebook : Event

Entree aan de deur : €17,50

Entree voorverkoop Ernesto’s : €15,00

Tickets ook verkrijgbaar bij  : Music Machine Sittard

Online ticket vanaf 8 november : bestel hier

*Coronatoegangsbewijs verplicht*


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.