18 december | The Mo’Jones Big Band

the_mojonesbigband_Ernesto's_popcantina_december_2022_sittard
 
The Mo’Jones Big Band 2022 Finale op zondag 18 december in Ernesto’s!  Geen betere manier om 2022 te af te sluiten.
 
The Mo’Jones Big Band is een 20-delige 100% professionele groove-eenheid. In het midden van deze machine staat de bekende zanger en hammondspeler: Mo Jones. 
Deze band vindt zijn invloeden in elke stijl met maar één ding in gedachten: Groove!!!
 
Bigbands werden bijzonder populair in de jaren 30 en 40 van de 20e eeuw tijdens de periode van de swing. Maar ook in de afgelopen jaren van de 21e eeuw zijn ze (met name the Mo’Jones Big Band) razend populair wanneer ze bij Ernesto’s Cantina Mexicana (ons) optreden.
 
Op 18 december gaan de voetjes van de vloer wanneer Mo Jones en zijn 20-delige bigband los gaan op onder andere saxofoons, trompetten en trombones.
 
De intermezzo wordt verzorgd door dj tonnie’s viniellie. Verwacht de beste pareltjes op het ‘zwarte goud’ aka de vinylplaat.
 
En waar beter om 2022 af te sluiten als in Ernesto’s Popcantina in Sittard. Noteer snel de datum!
 
 

Event : live music 

Tijd : 18:00 – 23:59 uur

Showtime: 19:00

Genre : bigband / jazz

Website : https://www.facebook.com/mojonesbigband/

Facebook : Event

Entree : €16,50

Tickets ook verkrijgbaar bij  : Music Machine Sittard

Online ticket : Let’s go!


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.