1 DEC | The GREAT SOUTHERN JAM NIGHT

The_great_southern_jam_night_ernestos_popcantina_stichtinggaserop

THE GREAT SOUTHERN JAM NIGHT

Op vrijdag 1 december 2023, komt Sittard tot leven met de meest epische muzikale ervaring: “The Great Southern Jam Night”! Het is tijd om los te gaan en te genieten van een avond vol live muziek zoals je die nog nooit hebt meegemaakt.

🕖 Deuren openen om 19.00 uur, en de show begint om 20:45. Bereid je voor op een muzikale reis die je nog lang zult herinneren.

🎶 Ervaar de magie van (ex) muzikanten van bands zoals Evanescence, Ayreon, Vandenberg, Doro, Delain, Vicious Rumors, Vuur, Stream Of Passion, Axxis, Jaded Heart, After Forever, Highway Chile, Civil War, Dear Mother, Sun Caged, Powerized, Baby Killed The Roses, Dreadlock Pussy, ACinDC, Pestilence, MaYaN, Ostrogoth, Supersonic Revolution en Praying Mantis. Ze zullen de grootste hits spelen die je kent en waarvan je houdt.

Het is een kans om te genieten van de muziek die je in je ziel raakt en om samen te komen met gelijkgestemde muziekliefhebbers om te feesten tot in de late uurtjes. Laat je zorgen achter je en laat de muziek je ziel verheffen. Deze nacht belooft legendarisch te worden!

Kom en ervaar “The Great Southern Jam Night,” waar de kracht van muziek samenkomt voor een avond vol rock en metal zoals je nog nooit hebt meegemaakt! 🎶🎟️🤘 Koop nu je tickets en verzeker jezelf van een plek op deze onvergetelijke muzikale reis. Mis dit niet!


Event : The Great Southern Jam Night 

Bijzonderheden: “Touring Musicians play songs you all know”

Deur open :  19.00 uur
Showtime : 20.45 uur

Facebook : Stichting GasErop 

Tickets : wees er snel bij


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.