14 mei |SKINNIE ∙ huiskamerconcert ∙ moederdag

14_mei_moederdag_skinnie_huiskamerconcert_ernestos_popcantina_sittard

Skinnie staat op Moederdag, 14 mei 2023, rond 14:00 uur op ons podium!

Op Moederdag, 14 mei 2023, rond 14:00 uur, zal Skinnie een intiem kamerconcert geven op ons podium! Het concert is inclusief een heerlijke tapasplank voor 2 personen, zodat je jouw moeder kunt verwennen op deze speciale dag. De kosten voor het kamerconcert zijn 30 euro per 2 personen. Elke extra persoon kan deelnemen voor 15 euro. Om te reserveren kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Skinnie is een doorgewinterde artiest uit Sittard met een lange geschiedenis als gitarist, zanger en liedjesschrijver van Engelstalige bands als Red Blood en Mo’Jones. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals in Nederland, waaronder North Sea Jazz en Pinkpop. Met het muziekcollectief rond Jack Poels, Herberg de Troost, heeft hij vier cd’s gemaakt.

Tegenwoordig timmert Skinnie solo aan de weg en heeft hij al drie cd’s volgeschreven, waarvan de laatste, Doezend Verhaole, in het Limburgs is geschreven. Dit album werd enthousiast ontvangen door de regionale en sociale media en de titeltrack stond lange tijd in de Limbo top 10. Fans en kenners weten dat Skinnie’s muziek een genot is om naar te luisteren. Zijn composities zijn verfijnd en rustig, vol gevoelige noten en technisch verzorgd gitaarspel. Hij heeft een zeer aangename, romige en koffiebruine stem.

Skinnie heeft de stille kracht van het gewone, het alledaagse, en is een even artistieke als ambachtelijke vakman. Hij is het type artiest dat een aandachtig luisterend publiek fluisterstil kan spelen met minimale middelen. Intiem, samen met zijn vaste begeleider en gitarist Tom Lanjouw, of desgewenst samen met zijn complete band: alles kan. Zijn songs verdienen een zo groot mogelijk publiek van letterlijk alle leeftijden.

Een perfecte manier om Moederdag te vieren! Mis deze kans niet om Skinnie live te zien spelen, je oren te laten strelen met zijn doorleefde woorden en subtiele composities en heerlijk te genieten van een tapasplank!

14_mei_moederdag_skinnie_tapasplank_huiskamerconcert_popcantina_sittard


Event : huiskamerconcert 

Bijzonderheden: Moederdag | intiem concert | lekkere tapas

Tijd : Vanaf 14.00 uur

Website : SKINNIE

Facebook : SKINNIE | Moederdagconcert 

Reserveren/kaartjes : telefonisch 046-4581331

 


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.