21 oktober | SKAtoberfeest | SKArtacus

SKAtoberfeest_SKArtacus_oktoberfest_Sittard_ErnestosPopcantina

Vrijdag 21 oktober komt SKArtacus SKAtoberfeest met ons vieren! Voor iedereen die tijdens het Oktoberfeest even wil ontsnappen aan alle Schlagers. En toch lekker los wil gaan!

Een 11-tal muzikanten heeft elkaar gevonden in SKArtacus, dè ska, reggae en rocksteady sensatie uit het zuiden des lands! 

De muzikanten van SKArtacus komen voort uit bands als Loose, Janse Bagge Bend, Cuda, Juicy Lucy, WW Band, Tell Your Momma en vele anderen. Voldoende ervaring om een feest te garanderen. Ondertussen is SKArtacus een bekende band bij ons en spelen ze altijd het dak eraf!

Een feest maken is voor SKArtacus niet lastig met een setlist die vol staat met nummers van onze helden als The Selecter, Rico Rodriguez, Madness, The Beat, SEEED, The Toasters, Amy Winehouse, The Slackers, Bob Marley en ga zo maar door!

Naast fantastisch optreden, brouwen ze ook fantastisch bier:SKArtacus heeft, dankzij Brouwerij Ambrass, een eigen bier! Tijdens hun optredens is dit te koop, het is online te bestellen, en te koop bij de brouwerij. Het bier is koperkleurig en heeft een moutig karakter met een klein bittertje. Het typische gist zorgt voor fruitige tonen. Met een alcohol percentage van ca. 5% is SKArtacus een echte doordrinker om van te genieten.

Wij zien jullie tijdens het SKAtoberfeest!


Event : live music / DJ

Tijd : ….. – ….. uur

Genre : SKA | Reggae 

Website : SKArtacus

Facebook : Ons FB-Event


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.