29 april – Occursus Occultus I

Occursus Occultus I Ernesto'sPopcantina

Occursus Occultus, letterlijk een verborgen bijeenkomst, is een jong muzikaal concept ontstaan uit de liefde voor: muziek, escapisme, en breken met conventionele normen en waarden van de maatschappij, als zowel de muziekindustrie.

In plaats van winst of bekendheid, brengt Occursus Occultus [O/O] een nachtelijke muzikale ervaring gefocust op het bewust zijn in het moment, collectief dat ervaren wat jou als elke andere individueel opslokt als omsluit,
een plek waarin de grenzen van genres, normen en waarden getest worden tegen een achtergrond van snoeiharde beats, schelle synths en bovenal hete temperaturen.

Binnen onze muren trachten we je te laten vergeten wie je was, en terwijl je je huid verliest, nodigen we je uit om te worden wie je zult zijn.

 

N.B. –  Occursus Occultus [O/O] zal naar alle huidige Coronamaatregelen handelen ten tijde van het evenement.
Dit betekent dat je verwacht wordt een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs te kunnen tonen.
Neem een geldig identiteitsbewijs mee.
 
Geen haatdragend gedrag, vooroordelen of discriminatie. Heb respect voor elkaar.
Om privacy evenals de ervaring te bevorderen worden telefoons afgeplakt bij de ingang.
18+ 

 

 

Event : DJ

Tijd : 21.00 – 02.00 uur

Genre :  techno / electro

Website : OccursusOccultus

Facebook : Event

Online ticket : klik hier


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.