17 september – LOOSE

AGENDA LOOSE 17 sept 900X600 Ernesto's Popcantina

LOOSE gaat de tent op de kop zetten! Bereid je voor op een repertoire waar je u tegen zegt.

De band LOOSE is inmiddels geen onbekende meer in het party-circuit. Met meer dan 25 jaar ervaring draaien ze hun hand niet meer om voor 60’s, 70’s of 80’s rock, blues, pop, soul of rythm & blues. Ook wordt er constant geüpgraded naar actuele feesthits. De band beschikt verder over een zanger en zangeres die zowel in duet als in solo-zang elkaar naar grote hoogten stuwen.

Tijdens het intermezzo gaat het feest gewoon door, dj Vinyl Messi weet ons namelijk te trakteren uit zijn heerlijke collectie elpees.

LOOSE bestaat uit; Gian Prince op de bass, Leon Wijnands op de gitaar, Pascal Jacobs als lead gitarist, Raymond Ubachs blaast de Tenor Sax, Ron Lemmens op de trompet, Theo Lucas achter het keyboard, Sander Joosten op het drumstel en tot slot Silvio Weerenback en Esther van Cleef als Lead & Backing Vocals.

 17 september 20:30

Event : live music

Tijd : 18:00 – 23:59 uur

Genre : rock / blues / pop / soul / R&B

Website :  LOOSE

Facebook : Event


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.