23 april | De Triesto’s ∙ Smartlappenfestival Sittard

deTriesto's_Smartlappenfestival Sittard_Ernesto'sPopcantina

De Triesto’s treden 23 april, tijdens het Smartlappenfestival Sittard, weer bij ons op!
 
Bij ieder optreden hebben de Triesto’s maar één doel: een fantastisch feestje bouwen. Dat lukt ze aardig want ze zijn niet voor niks al jaren een van de topacts van Smartlappenfestival Utrecht, Dag van het Levenslied in Nijmegen en van het Smartlappenfestival Sittard!
Alle nummers zijn eerlijk en komen recht uit het hart. Rake smartlappen en meeslepende meezing rockballads worden afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers. Kortom: ’s lands beste smartrocksensatie!
 
De Triesto’s: vijf topmuzikanten met het betere Nederlandse lied? Nee joh, veel meer dan dat! Het zijn vijf ultraknappe heuse rasmultitainers! Energiek, volgas, recht in uw mooie snoetje, leveren deze mannen bij iedere show een topprestatie af. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Gordon en knallende feestmedleys (zelfs een complete Duitstalige!) richten ze de smartrockpijlen stevig en direct op uw hart. Reken maar dat ze binnen komen! Tranen met tuiten, maar vergeet niet te snuiten!
 
Oh, en als je geluk hebt bemachtig je tijdens het optreden van de Triesto’s tijdens het Smartlappenfestival in Sittard een super kek vlaggetje! Want wie wilt nu niet zich het licht uit je ogen wapperen tijdens een heerlijke smartlap?
 

Event : live music 

Tijd : 21.00 uur

Genre : Smartlappen

Website : De Triesto’s

Facebook : het facebookevent

Entree aan de deur : GRATIS

 


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.