5 mei | Blues Vaccination

5_mei_Blues_vaccination_ernestos_popcantina_sittard_bevrijdingsdag

Blues Vaccination: Live bij Ernesto’s Popcantina in Sittard op 5 mei! Maak kennis met Blues Vaccination! 

Blues Vaccination, een bluesrockformatie bestaande uit vier gepassioneerde muzikanten uit het diepe zuiden van het land, heeft een opwindend repertoire samengesteld dat hun liefde voor pure, rauwe live-muziek met buizen en staalkabels weerspiegelt. Hoewel de band nog niet zo lang bestaat, hebben ze al veel aandacht gekregen voor hun optredens, waaronder als support act voor Ryan McGarvey uit Albuquerque, New Mexico en op verschillende festivals. De lovende recensies getuigen van hun toewijding en vakmanschap: “deze heren lieten nog eens horen wat zij in hun mars hebben”.

Blues Vaccination is allesbehalve een standaardband. De ervaren rot in de muziekindustrie Erwin Gielen is de drummer en mede-oprichter van de succesvolle band Intwine. Gitarist Tom Renet, een bekroond jong talent, heeft indruk gemaakt op de jury van de SENA Guitar Awards met zijn intensieve en virtuoze spel en heeft opgetreden als support act voor verschillende grootheden in de muziekindustrie. Zanger Stephan Bastiaens is afkomstig uit het covercircuit en bassist Eric Bastiaens heeft een breed scala aan ervaring opgedaan met eigen creaties in bands als White Noise en The Harmonics Bluesband. Door hun diverse muzikale achtergronden brengt Blues Vaccination een frisse interpretatie van de blues naar het podium.

Op 5 mei treedt Blues Vaccination op bij Ernesto’s Popcantina in Sittard. De aanvang van het optreden is om 21.00 uur en de toegang is gratis. Mis deze kans niet om te genieten van de rauwe bluesmuziek van Blues Vaccination en te ervaren waarom hun live-optredens zo indrukwekkend zijn!

 


Event : live music

Showtime : 21:00

Genre : blues

Entree : GRATIS

Website : De band

Facebook : Het event


Wil je zelf met je band spelen op het podium bij Ernesto’s, neem dan contact met ons op via : voor live bands en artiesten, en voor DJ acts.

Het kan zijn dat bij bepaalde evenementen de keuken gesloten is en er dus geen reserveringen gedaan kunnen worden in het restaurant. Check even de site van het restaurant of dit voor dit evenement ook geldt.